Cabina foto

Cabina foto

Cabina foto este una dintre cele mai îndrăgite echipamente ale unui eveniment memorabil. Pregătită să surprindă cele mai trăsnite cadre de la mic la mare amintirile vor rămâne vii într-un print 10X15 sau 5X15. Imprimarea fotografiei va fi realizată pe imprimantă profesionala termica DNP una dintre cele mai rapide imprimante si cu o calitate superioară ce isi pastreaza culorile vii pentru totdeauna. Folosirea echipamentului profesional va aduce fotografiei o calitate superioară pe termen lung. Pentru ca fiecare eveniment are povestea lui implicarea noastra ca echipa este pana la cel mai mic detaliu. Inchiriere cabina foto in Bucuresti iar la cerere ne putem deplasa si in alte zone din tara in limita a 250 km de Bucuresti.

Cabina foto

Tip evenimente

Cabina foto se potriveste oricarui tip de eveniment si este unul din echipamentele cele mai indragite si dorite de cativa ani incoace de la evenimente, fie ca sunt evenimente private sau corporate. Toti invitatii vor primi pe loc poze personalizate cu tematica evenimentului.

Cabina foto nunta

Este una din cele mai importante evenimente ale unui cuplu care vine la pachet cu multe emotii iar noi suntem aici pentru a va putea surprinde aceste momente unice. Pentru ca fiecare cuplu isi doreste ca evenimentul sa fie unul perfect noi va asiguram ca toti invitatii vor avea cele mai haioase si amuzante fotografii cu evenimentul vostru. Voi savurati evenimentul vostru special iar noi ne ocupam cu distractia tuturor invitatilor.

Tip evenimente

Cabina foto botez

Al doilea eveniment important din viata unui cuplu este increstinarea copilului vostru. Si la acest tip de eveniment cabina foto intregeste evenimentul perfect. Din experienta noastra ne-am dat seama ca este cea mai iubita marturie in randul invitatilor. Personalizarea fotografiei cu datele evenimentului si poza bebelusului prezenta pe fiecare poza va ramane in amintirea tuturor invitatilor.

Cabina foto aniversare / majorat

Timpul a trecut ca vantul si a venit momentul aniversarii majoratului! De la copilul de ieri a venit ziua cea mare in care ai devenit major. Cum totii ne dorim sa sarbatorim acest eveniment alaturi de prieteni si sa facem cel mai tare party. Noi dispunem de toate accesoriile pentru un adevarat carnaval iar pe voi va asteptam la cabina foto cu buna dispozitiei.

Cabina foto banchet

,,Ani de liceu cu emotii la romana’’ Dupa atatia ani petrecuti impreuna cu colegii noi te ajutam sa pastrezi amintirea banchetului in fotografii printate pline de emotie si prietenie. Ce poate fi mai frumos decat o fotografie cu un cadru de 10-12 persoane ce ne va aduce aminte cu nostalgie de anii din scoala.

Cabina foto evenimente corporate / lansare produs

Motorul unei companii sunt angajatii si partenerii. Evenimentele corporate sunt cele mai asteptate momente in care va reintalniti intr-un cadru mai placut. Noi va ajutam sa va promovati compania prin personalizarea fotografiei cu logo-ul companiei si tipul evenimentului. Daca un flyer poate ajunge intr-un cos de gunoi, fotografia va ajunge cu siguranta pe o usa de frigider😊. Cabina foto este potrivita atat pentru evenimente de lansari produse / servicii, conferinte cat si pentru petreceri de sfarsit de an, evenimente dedicate pentru copii angajatilor de 1 iunie ori aniversare companie.

Accesorii Cabina Foto

Suntem pregatiti pentru orice tip de eveniment cu tot echipamentul necesar pentru a oferi fotografii perfecte tuturor invitatilor.

  • Fundaluri
  • Pornind de la clasicele fundaluri tip perdea folosite adesea de operatorii de cabine foto de pe piata noi am ales sa oferim clientilor nostrii fundaluri de tip spider cu printuri 3D, acestea oferind un efect wow fotografiilor fiind special create pentru acest serviciu. Acestea se incadreaza perfect in locatiile evenimentelor avand un aspect mai stilizat si ne ajuta atat pe noi cat si pe organizatori sa oferim cadre cu cat mai multe persoane intr-un singur cadru. Vezi mai multe aici
  • Template fotografie
  • Va oferim grafica personalizata pentru fiecare eveniment in minim 3 variante in functie de tematica petrecerii care pe langa detaliile de baza ( nume, data eveniment) vor putea fi personalizate cu elemente cum ar fi: personaje desene animate, miri, baloane, flori si multe alte elemente aflate in galeria noastra. Totodata putem personaliza fotografiile cu poze din ziua evenimentului ( poza miri, copil,etc...) astfel putem crea marturia perfecta.
  • Props-uri si Recuzita
  • ,,Noi urmam’’ ,,Divele,, ,,Liniste ca doarme bebe” ,,Bem pana dimineata’’ sunt doar cateva din props-urile care fac furori la orice eveniment. Dispunem de o gama variata de props-uri cu imagini si texte potrivite oricarui tip de eveniment. Palariile, coronitele, mastile, pistoalele, ochelarii si multe articole de party sunt elementele care ajuta fiecare invitat sa intre in pielea personajului preferat. Toate aceste elemente stau la baza unei fotografii cat mai haioase si intretin distractia in cercul de invitati. Vezi recuzita noastra
  • Guestbook
  • La cererea clientilor am adus si acest produs care poate fi personalizat cu numele si data evenimentului cat si de fiecare invitat prin lasarea unui mesaj alaturi de o amintire fotografica ce va ramane ca un simbol al evenimentului. Pentru ca sustinem afacerile locale partenerul nostru pe achizitie guestbook ne pune la dispozitie guestbook-uri cu coperti de lemn personalizate prin gravare laser, file negre in doua dimensiuni A5 si A4 si o gama variata de culori si modele. Pentru ca ne dorim sa satisfacem toate dorintele clientilor avem si variante de guestbook cu coperti din carton de culoare cream in format A4. Vezi modele Guestbook

    Accesorii Cabina Foto