Oglinda foto

Oglinda foto

Pentru a va putea oferi servicii cat mai complete pe langa cabina foto venim in intampinarea voastra cu cel mai nou model de photobooth – Oglinda Foto. Avand un design elegant si sofisticat de tip beauty mirror acesta se incadreaza perfect in cele mai exclusiviste locatii din Bucuresti dar si imprejurimi in limita a 250 km distanta de Bucuresti. Inchiriem oglinda foto pentru orice tip de eveniment important din viata voastra cum ar fi : nunta, botez, aniversari, evenimente corporate, lansari produse, team building, balul bobocilor sau banchet. Ca si cabina foto echipamentul vine insotit de un operator specializat, recuzita, fundal foto la alegere, printuri si magneti nelimitati. Noi venim cu distractia si buna dispozitie pentru un eveniment reusit.

Oglinda foto

Intrebari frecvente

  1.  De ce spatiu avem nevoie pentru amplasarea oglinzii in locatie?

        R: Pentru amplasarea echipamentului in locatie este necesar un minim de 4 mp.

  1. Care este limita de fotografii printate la eveniment?

        R: Pentru orice tip de eveniment printarea fotografiilor este nelimitata.

  1. Ce pachet sa alegem in functie de numarul invitatilor?

        R: a) Pachetul basic de 4 ore este recomandat evenimentelor mici si medii cu un numar de invitati intre 40 -70 persoane.

            b) Pachet medium (6 ore) – 70 -120 persoane.

            c) Pachet Premium (8 ore) – peste 120 de persoane.

  1. Ce echipamente folositi? 

        R: Folosim echipamente si lumini profesionale astfel incat sa va oferim o calitate superioara a fotografiei. Echipamentul vine insotit de imprimanta termica fiind cea mai rapida si calitativa imprimanta de pe piata cu un timp de printare de maxim 12 secunde.

  1. Oferiti reducere de pret? 

        R: Da! La inchirierea oglinzii foto + video booth 360 avem pachete personalizate cu reducere.

Intrebari frecvente

Accesorii Oglinda Foto

Pentru un eveniment reusit accesoriile fac diferenta intre un eveniment obisnuit si un eveniment de exceptie. Intr-o gama foarte diversificata va punem la dispozitie recuzita haioasa, props-uri cu mesaje si multe alte accesorii. Recuzita noastra

Accesorii Oglinda Foto

Oferta Oglinda Foto

Oferta Oglinda Foto
Descarca oferta aici