1. Cabina Foto descriere:

Descoperă bucuria capturării momentelor speciale cu Cabina Foto SelfieStar360. O experiență interactivă și distractivă care aduce o notă de originalitate la evenimentul tău.  Alege dintr-o varietate de pachete pentru a se potrivi perfect nevoilor tale.

Galerie Foto: Explorează momentele de bucurie surprinse în cabina foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  2. Selfie 360 / Videobooth descriere:

Transformă atmosfera evenimentului tău cu experiența captivantă a SelfieBooth360 de la SelfieStar360. O plimbare panoramică prin distracție!Opțiuni Personalizate: Adaptează experiența SelfieBooth360 la tematica evenimentului tău. Descoperă instantaneele captivante realizate.

  3. Oglinda Foto descriere:

O oglindă magică pentru a transforma momentele tale în amintiri de neuitat. Descoperă eleganța și interactivitatea Oglindei Foto de la SelfieStar360.

Funcții Speciale: Experimentează funcții inovatoare și personalizabile pentru a-ți îmbogăți evenimentul.

 

 4. Fotograf Eveniment descriere:

Profesionalism și creativitate se întâlnesc pentru a imortaliza momentele tale speciale cu fotograful de eveniment de la SelfieStar360. Portofoliu: Explorează portofoliul nostru divers pentru a vedea calitatea serviciilor noastre.Opțiuni Personalizate: Personalizează pachetul de fotografie pentru a se potrivi perfect cu evenimentul tău.

Fundaluri Profesionale: Creează cadre perfecte cu fundaluri profesionale care adaugă un plus de eleganță imaginilor tale.

Props-uri pe diverse teme: Adaugă un strop de distracție și originalitate evenimentului tău cu props-uri special create pentru toate tipurile de ocazii.

Echipamente Profesionale: Asigurăm echipamente de cea mai înaltă calitate pentru a garanta rezultate exceptionale.