Selfie 360

Selfie 360

Se apropie un eveniment important in viata ta si vrei sa imortalizezi fiecare detaliu? Lasa-te inconjurat de 360 Selfie Booth-ul nostru, cel mai inovativ si distractiv device pentru evenimente. Design-ul modern integreaza perfect platforma in decorul oricarei petreceri. Le-ai pregatit angajatilor un eveniment corporate si iti doresti ca totul sa fie memorabil si sa va simtiti ca adevarate super staruri? Avem ingredientele unui party pe cinste unde cu totii va veti distra la cote maxime. Fie ca este vorba de platforma Selfie 360 sau Photo booth suntem pregatiti sa imortalizam cele mai spectaculoase deghizari in fotografii sau videoclipuri unice.

Selfie 360

Ce este Selfie 360?

Platforma Selfie 360 pentru evenimente, este un echipament ce inregistreaza cadre la 360 grade cu ajutorul camerei GoPro, iar rezultatul este un video cu efecte slow / fast motion, tunel, boomerang, black&white, ce poate fi distribuit pe social media. Videoclipurile se pot personaliza cu melodia preferata si tematica evenimentului. Pe langa platforma 360 va asiguram montajul gratuit si un operator care sa va asiste pe intreaga durata a evenimentului, dar si recuzita diversificata, pistol cu bani, masina de fum si baloane de sapun.

Ce este Selfie 360?

Tip eveniment

Selfie 360 este potrivita pentru orice tip de eveniment precum nunti sau botezuri, aniversari/majorate, petreceri private sau corporate, dar si pentru lansari de produs. Platforma 360 transforma fiecare persoana intr-un superstar, camera este pregatita sa surprinda toate trairile si gesturile intr-un clip scurt de 30 de secunde. Sunt oferite efecte de slowmotion, fast motion, boomerang, tunel si black & white pentru a transforma cea mai speciala zi din viata ta intr-o amintire de neuitat cu ajutorul camerei 360.

 • Nunta
 • Noi te ajutam sa iti rasfeti invitatii prin momente unice si memorabile cu platforma Selfie 360, fiecare invitat va ramane cu o amintire video de neuitat.
 • Botez
 • Camera este pregatita sa surprinda toate trairile si gesturile intr-un clip scurt de 20-30 de secunde ale tuturor invitatilor impreuna cu micutul tau - Super Starul evenimentului.
 • Aniversari/Majorate
 • Vrei sa pastrezi o amintire cu toti invitatii tai? Noi te ajutam!
 • Evenimente corporate/Lansari produse
 • Platforma Selfie 360 este potrivita pentru evenimente de lansari produse, fiind cea mai interactiva forma de partajare pe retele de socializare prin videoclipuri de scurta durata de la eveniment. Cu ajutorul acestui echipament oferim invitatilor in cateva minute videoclipuri cu ei, acestea se pot personaliza cu logo-ul/sloganul clientului, playlist melodii si elemente de grafica.

  Tip eveniment

Cum folosesti Selfie 360?

Va alegeti cele mai haioase accesorii! Va urcati pe platforma timp de 10 secunde iar bratul platformei se va roti in jurul dumneavostra suprinzand emotiile si trairile realizand un videoclip unic si spectaculos. Videoclipul este procesat intre 20-30 secunde iar invitatii primesc filmuletul pe loc. Invitatii au de scanat 2 coduri QR cu camera foto al telefonului sau scaner code:

 • Primul code QR te va conecta la reteaua noastra intranet.
 • Al doilea cod QR te va duce direct la descarcarea videoclipului.
 • Cu al treilea cod QR vei accesa toata galeria evenimentului.
 • Softul folosit de noi nu necesita conexiune la internet si functioneaza fara probleme in zonele fara semnalĀ GsmĀ sauĀ Wifi.

  Cum folosesti Selfie 360?