Cine suntem?

Noi suntem Cosmin si Lucian si impreuna formam echipa Selfie Star 360 pentru a va putea oferi  cele mai emotionante si indragite amintiri care vor ramane vii pentru totdeauna in sufletul si inimile dumneavoastra!

Decizia!

Din momentul in care am auzit prima oara de Video Booth 360 ne-am dat seama ca este instrumentul care intregeste un eveniment de neuitat. Fiind pasionati de fotografie și tehnologie ne-am gandit  ca putem face o activitate care ne face placere dar și ca putem oferi tuturor persoanelor momente unice pe viata care pot fi impartasite prietenilor prin retelele de socializare. Asta ne-a starnit curiozitatea si mai tare si am luat decizia sa avem  propria platforma astfel am cautat cei mai buni furnizori in domeniu. Am luat legatura cu Photo Booth Factory  (Tecuci) care ne-au oferit toate informatiile necesare si cel mai important platforma Selfie Star 360.

1,2,3.. Say chesee!

Din dorinta de a oferi un pachet complet pentru un eveniment perfect am adus un nou serviciu Photo Booth reusind astfel sa le oferim clientilor posibilitatea de a alege intre poze si videoclipuri sau ambele în functie de complexitatea evenimentului si de bugetul alocat.

Primul clip la PhotoboothFactory.

Pentru ca punctul nostru forte este sa oferim calitate am achizitionat cele mai bune accesorii pornind de la lumini studio, masa cocktail, fundaluri, recuzita,props-uri, masina de fum, masina de baloane, imprimanta termica). 

Asa a luat nastere povestea noastra!

Start! 3,2,1

Primul eveniment a fost un party alături de prietenii noștrii dragi fiindcă am vrut sa impartasim cu ei aceste momente speciale.


Fiecare eveniment a fost fascinant, ne-a încarcat cu energie pozitiva și a ramas în sufletele noastre fie el la cort (traditional) sau la cel mai exclusivist ballroom.  Am cunoscut oamenii noi, am legat prietenii si cel mai important am inteles cum este sa iti fie apreciata munca.

Ne dedicam cu totul fiecarui eveniment in parte, tratandu-l cu multa seriozitate și dragoste. Venim in ajutorul tinerilor însurăței, proaspeților părinți cu cele mai bune și calitative servicii. Iubim foarte mult ceea ce facem și ne dorim sa evoluam serviciile oferite.

Recenziile și recomandarile clientilor nostri ne dau satisfactie pentru munca depusa si în acelasi timp ne fac sa fim mai buni. Le multumim clienților pentru increderea acordata si le dorim multa sanatate și prosperitate!

"Trebuie sa încerci necontenit să urci foarte sus, daca vrei sa poti să vezi foarte departe” Constantin Brancusi

Testimoniale

Recomandarile noastre