ce este un guestbook
Cosmin by Cosmin

Nunta este un moment special pentru fiecare. Iar daca esti protagonistul evenimentului principala preocupare este organizarea unui eveniment astfel incat toti invitatii sa se simta minunat. O noua moda in randul mirilor este achizitionarea unui guestbook in care fiecare invitat poate lasa o urare sau o  impresie de la eveniment.

Ce este un guestbook sau album foto personalizat?

Un guestbook sau un album foto personalizat pentru nunta ori botez  este o carte de oaspeti speciala fara continut in prima faza, utilizat la nunți si botezuri pentru a permite invitatilor să lase mesaje sau urari pentru mire si mireasa, sau in cazul botezurilor pentru felicitarea parintilor, ganduri bune pentru copilul botezat.

Acestea pot fi personalizate cu poze din timpul evenimentului in cazul in care sarbatoritii au inchiriat o echipa cu cabina foto, astfel toti cei care participa la petrecere fac o fotografie la cabina foto apoi o adauga in gustbook-ul pregatit si lasa mesajele sarbatoritilor. Cand ai un guestbook la eveniment trebuie sa te asiguri ca oferi si pixuri sau carioci de diferite culori, acestea sunt folosite de oaspeti pentru a scrie urarile dorite.

Guestbook-urile de nunți pot fi personalizate cu numele mirilor și cu o temă sau design care se potrivește cu tema evenimentului.  Ele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi hartie sau lemn, si pot fi decorate cu imagini sau elemente de design. De asemenea, pot fi personalizate in diferite culori, cu diferite elemente si pagini in functie de numarul invitatilor la eveniment.

Importanta guestbook-urilor

Guestbook-urile sau albumele foto personalizate sunt din ce in ce mai intalnite in ultima perioada la evenimente precum nunti  si botezuri, mai ales de cand inchirierea unei cabine foto a devenit indispensabila de la orice astfel de eveniment.

Albumele foto sunt importante pentru conservarea amintirilor și pentru transmiterea acestora catre generatiile viitoare. Ele ofera o modalitate de a pastra fotografiile, textele si alte obiecte semnificative într-un singur loc care ne vor aduce aminte cu nostalgie si emotie de eveniment.

Guestbook-urile sunt, de asemenea, un mijloc prin care se pot relua anumite momente sau iti poti aduce aminte de anumite persoane. Ele pot fi un mijloc terapeutic, permitand celui care le creeaza sa-si reamintesca cu drag de aceste amintiri, cu oamenii speciali care au plecat sau locuri si momente care au fost importante pentru ei.

Albumele de amintiri sunt, de asemenea, o modalitate de a impartasi amintirile cu altii. Ele pot fi aratate prietenilor sau familiei.

Planificarea și organizarea albumului:

Planificarea si organizarea unui guestbook poate fi realizat impreuna cu echipa care se ocupa de partea de foto/video sau photobooth la  evenimentul tau. Asadar, este foarte important sa inchiriezi o cabina foto sau oglinda foto  de la o echipa care se ocupa cu astfel de servicii.

oglinda foto

Cand esti in cautare unui astfel de serviciu este important sa faci un minim de reseach online. Poti gasi o echipa de profesionisti cu aparatura de ultima generatie care dispun de cele mai bune imprimante de fotografii, astfel vei avea parte de fotografii de calitate care isi pastraza culorile mult timp, astfel ca sunt potrivite pentru gustbook. Sfatul nostru este sa acordam atentie recenziilor care se pot gasi atat in pagina de facebook al echipei cat si pe website sau recenzii Google.

De foarte multe ori acest album foto il gasesti sa-l achizitionezi direct de la echipa care vine cu cabina foto sau echipa foto-video. In acest caz guestbook-ul sau  albumul de amintiri va fi pus langa cabina foto pentru a fi la indemana invitatilor imediat ce primesc fotografiile . Echipa de la cabina foto este cea care indruma oaspetii sa lase mesaje langa fotografiile asternute in guestbook.

Pasi importanti in organizare gustbook

Conceptul guestbook-ului: Acesta poate fi bazat pe o anumita tematica, cum ar fi o nunta, o aniversare sau un eveniment special.

Alegerea design-ului: Acest pas implică alegerea design-ului pentru guestbook, ținând cont de tematica și de stilul evenimentului.

Punerea la dispoziție: Acest pas implică punerea guestbook-ului la dispoziția invitaților, într-o locație accesibila, precum și furnizarea instrumentelor necesare (cum ar fi pixuri sau carioci de diverse culori) pentru a putea fi completat. Conservarea: dupa evenimentul principal, guestbook-ul trebuie sa fie depozitat sau conservat intr-un loc sigur, astfel încat sa poata fi citit și privit în viitor.

Utilizarea : Poate fi folosit si dupa eveniment, ca amintire sau ca si element decorativ.

Crearea albumului:

guestbook-uri

In acest moment pe piata exista mai multe tipuri de guestbook-uri sau albume foto. Alegerea o puteti face impreuna cu echipa care se va ocupa si de fotografiile care vor fi inserate in album. Ei iti vor prezenta o gama variata de albume foto existente pe piata:  clasice cu coperte de carton, coperte imbracate in vinil pe diverse nuante, cele de lemn care pot fi personalizate prin gravare si multe altele.

Coperta se poate personaliza cu numele mirilor sau micutului botez, data si tipul evenimentului la cerere.

Echipa Selfiestar 360 va poate pune la dispozitie atat cabina foto cat si oglinda foto plus un astfel de serviciu, modele de guestbook gasiti in pagina noastra selfiestar360.ro si aici gasiti cateva imagini de prezentare, iar mai multe detalii le puteti discuta direct cu echipa Selfiestar 360. Acceseaza aici pentru contact Selfiestar 360!

Leave a Reply

Your email address will not be published.